Vloeren Nijmegen

Showroom voor vloeren in Nijmegen

Als u op zoek bent naar vloeren in Nijmegen, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar aan het juiste adres. Als u vloeren laat leggen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met veel ervaring. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar plaatst al jarenlang vloeren. Wij hebben vloeren in alle soorten en maten.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij in ons eigen assortiment hebben. U kunt hiervoor een afspraak maken. Indien u geen keuze kunt maken kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Zo bent u er dan ook zeker van dat wij voor u een geschikte vloer vinden.

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Nijmegen. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een behaaglijke temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude trek over de vloer. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd. Bovendien kan uw energieverbruik lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen door het gebruik van vloerverwarmingen. Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Garantie op vloerverwarming-systemen

Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking.

Vloeren Nijmegen en meer

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren Nijmegen, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor al uw stukadoorswerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Spachtelputz sierpleisters plaatsen. Dit is een bekende sierpleister en deze is erg gemakkelijk schoon te maken. Voor kleine verbouwingen kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)