Vloeren Elst

Showroom voor vloeren in Elst

Als u op zoek bent naar vloeren in Elst, dan bent u bij ons de goede plek. Als u vloeren laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar plaatst al sinds 1998 vloeren.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden.

Wij vragen voor onze vloeren scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar.

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Vloerverwarming met garantie tot 50 jaar

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking.

Kleine verbouwingen en stucwerk Elst

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren omgeving Elst, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor uw kleinere verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor al uw stukadoorswerk.

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er zeker van dat u precies krijgt wat u wilt. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is onder andere te bereiken via mail en telefoon.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)