Terras en gevelbekleding

Op een terras kun je natuursteen toepassen, maar ook verschillende soorten keramische tegels zijn geschikt om buiten te plaatsen. Het terras kan daarmee een verlengstuk van uw woonkamer worden, in de stijl die u wenst, passend bij woning en tuin.

Terras opbouw

Voordat u een terras tegel kunt gaan leggen, moet er eerst worden gekeken op welke manier deze kan worden toegepast. De opbouw van een terras is zeer belangrijk, want dat zorgt ervoor dat het terras mooi blijft, ook bij vorst, hitte en vocht!

Wij hebben ons inmiddels gespecialiseerd in het op de juiste manier opbouwen (inclusief garantie) van het terras, zodat het gewenste materiaal kan worden toegepast. Voor advies of voor het uitzoeken van een natuurstenen tegel of keramische tegel voor het terras, kunt u langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen.

Waarom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar?

✓ Persoonlijke service

✓ Professionals

✓ Kwaliteit

✓ Scherpe prijzen

✓ Showroom

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Gevelbekleding

Voor een mooie en chique uitstraling kunt u uw gevel bekleden met natuursteen. De gevel moet nauwkeurig ingemeten worden en het gewenste natuursteen wordt daarna op maat gemaakt en afgewerkt. Het op maat gemaakte natuursteen wordt dan geplaatst op de gevel, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. De gevel wordt opgeleverd  inclusief garantie.

Meer mogelijkheden voor bekleding

Niet alleen gevels kun je bekleden met natuursteen. Er zijn veel meer mogelijkheden waarbij valt te denken aan:

  • Gevels
  • Openhaarden
  • Buitentrappen
  • Bordessen

Neem voor advies contact met ons op!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)