Tegelzetter Zevenaar

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heeft u een tegelzetter in Zevenaar nodig? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is al sinds 1998 actief als tegelzetter. Wij betegelen uw keuken, badkamer of toilet volgens uw wensen. Bovendien zijn wij niet alleen specialist in het leggen van tegels, maar ook in de verkoop ervan.

In onze tegelwinkel vindt u een groot en gevarieerd assortiment tegels. Voor elke ruimte en elke stijl hebben wij geschikte tegels die onze tegelzetter in Zevenaar bij u komt leggen! Daarbij verzorgen wij uw gehele verbouwing. Naast het tegelwerk, doen wij ook stuc- en leidingwerk. Wij leveren niets minder dan kwaliteit en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegelwinkel met de mooiste tegels

Op ruim 10 minuten rijden van Arnhem vindt u onze ruim opgezette tegelwinkel. Hier bieden wij u tegels in alle soorten, maten en stijlen. Bij ons vindt u dus zeker een geschikte tegel voor uw woning in Zevenaar. Wij bieden u alle topmerken aan voor mooie prijzen. Ook adviseren wij u graag over de best mogelijke tegel voor uw keuken, badkamer of toilet.

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Arnhem
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Ontstaan van ons tegelzetbedrijf

In 2005 zijn wij ontstaan vanuit de samenwerking tussen twee ervaren tegelzetters met elk hun eigen tegelzetbedrijf. Samen kunnen wij de kwaliteit leveren die we graag wensen.

Voor uw gehele verbouwing

Wij leveren kwalitatief hoogstaand tegelwerk in Zevenaar met ervaren tegelzetters. En verzorgen de gehele verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en zelfs woonkamers. We hebben een eigen showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens. We gaan niet voor een 6, maar voor een 10!

Gevarieerd assortiment tegels

U vindt in onze tegelwinkel zowel wandtegels als vloertegels. In alle soorten, maten en kleuren. Van betonlook tegels tot houtlook tegels. Maar ook visgraattegels en mozaïektegels. Wij hebben de juiste wand- en vloertegels voor uw keuken, badkamer of toilet. En we hebben ook keramische tegels voor buiten! Al deze tegels komt onze tegelzetter leggen in Zevenaar. Voor elke woonstijl hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Zevenaar

Alhoewel Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in 2005 pas ontstaan is, hebben beide oprichters al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Zevenaar. Wij hebben al veel projecten mogen doen waar we trots op zijn. Wij werken zowel voort particulieren als voor bedrijven, zoals hotels, restaurants, maar ook aannemers. Onze klanten waarderen de kwaliteit die wij leveren, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. En daar doen we het natuurlijk voor!

Meer informatie over een tegelzetter in Zevenaar?

Wilt u advies bij het uitzoeken van geschikte tegels voor bij u in Zevenaar? Wenst u meer informatie over ons gevarieerde assortiment? Of wilt u weten wat onze tegelzetter in Zevenaar voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier op bel naar 06 50 28 88 89. Wij helpen u graag.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!