Tegelzetter Zetten

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar zet al tegels in Zetten sinds 1998. We hebben een eigen tegelwinkel in Elst met een grote en gevarieerde collectie tegels. We leveren, leggen en zetten dan ook met alle plezier zowel tegelvloeren als tegelwanden voor u.

Wij beschikken over de juiste tegels voor iedere ruimte en woonstijl en zorgen voor eersteklas tegelwerk in uw keuken, badkamer, toilet en woonkamer. Naast het tegelwerk verzorgen we ook de rest van uw verbouwing, zoals het stuc- en leidingwerk voor u. Wij stellen uw wensen altijd centraal en gaan nooit voor een zes, maar altijd voor een 10!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Zetten?

In onze ruim opgezette tegelwinkel in Elst vindt u geschikte tegels voor elke ruimte en woonstijl. We hebben namelijk tegels in alle stijlen, kleuren en maten. Klassiek of landelijk misschien? Alle topmerken zijn vertegenwoordigd en leverbaar tegen scherpe prijzen. We adviseren u graag bij het vinden van de beste tegel voor uw badkamer, keuken of toilet.

Tegelzetbedrijf Zetten

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Zetten
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond in 2005 uit een fusie tussen de tegelzetbedrijven van twee ervaren tegelzetters. Samen staan ze sterker en leveren ze een nog betere kwaliteit!

Tegelwinkel vlakbij Zetten

Naast ons eigen team van 10 zelf opgeleide tegelzetters, hebben we ook een betrouwbaar netwerk van loodgieters, elektriciens en stukadoors. Hierdoor kunnen wij de hele verbouwing van uw keuken, toiletruimte of badkamer voor onze rekening nemen en de beste kwaliteit leveren! Wij gaan altijd voor een 10 en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels voor iedere woonstijl in Zetten

De tegelcollectie van onze tegelwinkel bevat wand- en vloertegels in alle soorten, kleuren en maten. Wat dacht u van visgraattegels voor een tijdloze uitstraling, een sfeervolle mozaïektegel of misschien wel betonlooktegels voor een industriële look? Ook een aanrader zijn onze houtlook tegels, deze hebben de warme uitstraling van echt hout en zijn uiteraard waterdicht. Hierdoor kunnen ze ook in de zogenaamde natte ruimtes worden gelegd. Onze tegelwinkel heeft gegarandeerd de juiste wand- en vloertegels voor zowel binnen als buiten! Voor iedere woonstijl en -sfeer hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Zetten

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar werd pas in 2005 opgericht, maar de oprichters beschikken beide over meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter. We zetten tegels voor particulieren, aannemers en bedrijven zoals hotels en restaurants. Enkele referenties van werk bij klanten waar we trots op zijn vindt u op onze projectenpagina. Onze klanten waarderen ons vanwege de uitstekende kwaliteit, ons vakmanschap en het vermogen om mee te denken. En dat maakt ons bijzonder trots!

Meer weten over tegels in Zetten?

Wilt u graag tegels in uw nieuwbouwhuis in Zetten? Een hygiënische vloer in de woonkamer laten leggen? Of uw keuken, toiletruimte of badkamer laten renoveren? Wij weten alles over tegels en helpen u graag bij het vinden van de juiste tegel of stijl. Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel ons op 06 50 28 88 89 voor een vrijblijvende afspraak.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!