Tegelzetter Westervoort

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Sinds 1998 is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar een professionele tegelzetter in de omgeving van Westervoort. We zijn een bijzonder ervaren professional in het verkopen van tegels én in het leggen en plaatsen van tegels en vloeren. In Elst vindt u onze tegelwinkel met een groot assortiment aan tegels.

Wij zijn uw partner voor het betegelen van uw keuken, badkamer of toilet en we hebben voor elke kamer of ruimte in uw woning de gepaste tegel voor elke gewenste stijl. Bij alles wat we doen zetten we uw wensen voorop. We verzorgen de volledige verbouwing. We doen dus niet alleen tegelwerk, we verzorgen ook al uw stuk- en leidingwerk in Westervoort. U rekent bij ons altijd op kwaliteit en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Westervoort?

In onze groots opgezette tegelwinkel bieden we tegels aan in alle soorten, maten en stijlen. Wat uw voorkeur dan ook is, modern of klassiek, we hebben de ideale tegel voor uw woning in Westervoort. Alle bekende en gerenommeerde merken vindt u bij ons voor scherpe prijzen. We geven u graag advies over de beste optie tegel voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Westervoort

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Westervoort
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

In 2005 is Heij-Kinkelaar als tegelzetbedrijf ontstaan uit een samenwerking tussen twee tegelzetters met veel ervaring die beiden hun eigen tegelzetbedrijf hadden. Samen leveren ze de kwaliteit die u verdient.

Tegelwinkel voor u in Westervoort

Met een prachtige showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens verzorgen we de volledige verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers met tegelwerk van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij ambiëren geen 6, we gaan altijd voor een 10!

Tegels voor elk soort interieur in Westervoort

Onze tegelwinkel heeft wandtegels en vloertegels in alle stijlen, maten en kleuren. Zo gaan betonlooktegels bijvoorbeeld perfect bij een industriële woonstijl, zorgen we met een tijdloze visgraattegel of met mozaïektegels voor een stijlvolle knusse look en geven we met houtlook tegels alle zogenaamde natte ruimtes een fijne warme sfeer. We hebben de meest prachtige wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet, maar ook keramische tegels voor buiten! Voor alle mogelijke sferen en stijlen hebben we voor u:

Meer dan 2 decennia ervaring als tegelzetter in Westervoort

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is dan pas in 2005 ontstaan, beide oprichters hebben al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Westervoort en omgeving. Op onze projectpagina vindt u dan ook veel diverse referenties in Westervoort waar we maar al te trots op zijn. We werken voor particulieren en bedrijven, zoals hotels, restaurants en aannemers. Bij onze klanten staan we dan ook bekend om onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. Iets waar we dan ook maar al te trots op zijn.

Meer informatie over tegels in Westervoort?

Wilt u meer weten over tegels in uw nieuwbouwhuis of voor uw keuken-, badkamer-, of toiletrenovatie? Wilt u advies over tegels of hulp bij het oriënteren over welke stijl of soort tegel? Wij helpen u met alle plezier verder. Laat een bericht achter via het formulier op deze pagina of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!