Tegelzetter Renkum

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Wilt u tegels laten leggen door een tegelzetter in Renkum? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is sinds 1998 al actief als tegelzetter. Wij betegelen badkamers, keukens, toiletten en meer. Elke ruimte kunnen wij betegelen. Naast dat wij tegels leggen, verkopen we ze ook.

In onze tegelwinkel vindt u een groot en gevarieerd assortiment tegels met tegels voor elke ruimte en elke stijl. Ook kunnen wij naast tegelwerk ook stuc- en leidingwerk doen en zo dus ook uw gehele verbouwing in Renkum verzorgen. Natuurlijk staan uw wensen hierbij altijd centraal. Wij willen niets minder dan kwaliteit leveren. Bent u tevreden? Dan pas zijn wij dat ook!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels voor in Renkum

Wij bieden u tegels in alle soorten, maten en stijlen. Of u nu houdt van een modern of een klassiek interieur, wij hebben er geschikte tegels voor. In onze tegelwinkel vindt u alle topmerken voor mooie prijzen. Welke tegel het beste is voor u in Renkum? Daar adviseren we u graag over.

Voordelen van ons tegelzetbedrijf

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Arnhem
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Ontstaan van ons Tegelzetbedrijf

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 ontstaan uit de samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters met elk hun eigen tegelzetbedrijf. Samen kunnen wij de kwaliteit leveren die we wensen.

Meer dan alleen een tegelzetter

Naast onze showroom en 10 zelf opgeleide tegelzetters, hebben we ook een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens. Hiermee leveren we niet alleen kwalitatief hoogstaand tegelwerk in Renkum , maar doen we ook de rest van uw verbouwing . Wij gaan niet voor een 6, maar voor een dikke 10!

Tegels voor verschillende woonstijlen

Wij hebben de juiste tegels voor uw badkamer, keuken of toilet. Van vloertegels tot wandtegels. In alle soorten, maten en kleuren. Met onze tegels kunt u verschillende woonstijlen creëren, zo hebben wij bijvoorbeeld betonlooktegels, houtlooktegels, visgraattegels en mozaïektegels. Maar ook keramische tegels voor buiten! Voor alle sferen en stijlen hebben wij in ons assortiment:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Renkum

Alhoewel Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in 2005 pas is ontstaan, hebben beide oprichters al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Renkum. Wij hebben al veel klussen mogen doen waar we echt trots op zijn. Zowel voor particulieren als voor bedrijven, zoals hotels en restaurants, maar ook aannemers. Onze klanten waarderen ons om onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken.

Meer informatie over tegels leggen in Renkum?

Benieuwd wat onze tegelzetter in Renkum voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie of advies over onze tegels? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel naar 06 50 28 88 89.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!