Tegelzetter Huissen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is al sinds 1998 kind aan huis op vele adressen als tegelzetter in Huissen en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tegels en ook het leggen van tegels en vloeren. Onze tegelwinkel bevindt zich in Elst, nabij Huissen. Daar beschikken wij over een zeer ruim en gevarieerd tegelaanbod.

Wij betegelen bijvoorbeeld keukens, badkamers of toiletruimte en leveren voor elke ruimte en elke stijl de beste passende tegels. In alles wat wij als tegelzetbedrijf in Huissen doen, staan uw wensen altijd centraal. Naast tegelwerk verzorgen wij ook stuk- en leidingwerk en kunnen wij zelfs een complete verbouwing uitvoeren. Kwaliteit leveren staat bij ons op nummer 1 en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Huissen?

Onze ruime opgezette tegelwinkel met tegels in alle soorten, maten en stijlen ligt op slechts 10 minuten rijden van Huissen. Ook in alle smaken, van modern tot klassiek, hebben wij altijd de geschikte tegels voor u. Uiteraard zijn dat allemaal topmerken voor mooie prijzen. Wij adviseren u graag over de beste tegelkeuze voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Huissen

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Vakkundige tegelzetters
  • Verzorgt complete verbouwingen
  • Topkwaliteit afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Huissen
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 is voortgekomen uit de samenwerking tussen twee doorgewinterde tegelzetters met elk een succesvol tegelzetbedrijf. Gezamenlijk kunnen zij altijd de kwaliteit bieden die ze graag willen leveren.

Tegelwinkel nabij Huissen

De gezamenlijke tegelwinkel bij Huissen heeft een grote showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk loodgieters, stukadoors en elektriciens. Samen verzorgen wij verbouwingen van badkamers, keukens, toiletruimtes en woonkamers, inclusief topkwaliteit tegelwerk. Wij streven niet naar een zesje, maar een dikke tien!

Beste kwaliteit tegels in Huissen voor elke stijl

In onze tegelwinkel kunt u terecht voor wandtegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Ook hebben wij betonlooktegels voor een industriële woonstijl, tijdloze visgraattegels of mozaïektegels een homemade luxe wellness ervaring. En met houtlook tegels creëert u de warme uitstraling van echt hout in de zogenaamde natte ruimtes. Naast topkwaliteit wand- en vloertegels voor badkamers, keukens en toiletten, hebben wij ook sfeervolle keramische tegels voor buiten! Welke soorten tegels leveren wij zoal?

Al 25 jaar vakkundig tegelzetter in Huissen

De beide oprichters van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar hebben samen reeds 50 jaar ervaring als tegelzetter in Huissen. Op onze projectenpagina vindt u diverse referenties naar opdrachten in Huissen waar we met trots op terugkijken. Dat zijn opdrachten voor particulieren, maar ook bedrijven zoals hotels, restaurants en aannemers. Onze klanten waarderen de kwaliteit, het vakmanschap en ons meedenkende vermogen. Ook daar zijn wij uiteraard zeer trots op!

Contact met Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Wilt u meer weten over tegels in uw nieuwbouwproject of over de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u tegeladvies of hulp bij het oriënteren rond de stijl of soort tegels? Wij helpen u graag. Vul het contactformulier op deze pagina in, of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op 06 50 28 88 89.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!