Tegelzetter Heteren

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Als sinds 1998 is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Heteren actief als tegelzetter. In onze tegelwinkel in Elst vindt u een groot en gevarieerd assortiment tegels. We zijn dan ook gespecialiseerd in zowel het leveren als zetten van vloeren en tegels.

Wij zorgen voor strak tegelwerk in uw keuken, badkamer en toilet en we hebben de juiste tegel in huis voor iedere ruimte en woonstijl. Naast het tegelwerk verzorgen we ook de rest van uw verbouwing, dus ook het stuc- en leidingwerk. Verder staan bij ons uw wensen altijd centraal. Wij gaan altijd voor een 10, en we zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Heteren?

We beschikken over een ruim opgezette tegelwinkel in Elst, waar u tegels in alle soorten, maten en stijlen vindt. Modern, landelijk en vele andere stijlen: wij hebben de juiste tegel voor u. We bieden tegels van alle topmerken aan tegen zeer scherpe prijzen en we adviseren u graag bij het vinden van de best mogelijke tegel voor uw badkamer, keuken of toiletruimte.

Waarom tegelzetbedrijf Heteren?

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Heteren
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond in 2005 uit de samenwerking tussen de tegelzetbedrijven van twee ervaren tegelzetters. Samen kunnen we nog meer kwaliteit leveren!

Tegelwinkel nabij Heteren

Naast een team van 10 zelf opgeleide tegelzetters, beschikken we ook over een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens. Hierdoor kunnen de hele verbouwing van uw keuken, badkamer, toilet en woonkamer uitvoeren. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent en gaan voor niets minder dan een 10!

Tegels voor elke woonstijl in Heteren

De collectie van onze tegelwinkel in Heteren bevat wandtegels en vloertegels in alle kleuren, soorten en maten. Zoals tijdloze visgraattegels en mozaïektegels voor een luxe wellness ervaring en betonlooktegels die de perfecte basis voor een industriële inrichting zijn. En wat dacht u van onze houtlook tegels, waarmee we ook de zogenaamde natte ruimtes van de warme uitstraling van echt hout kunnen voorzien? In onze tegelwinkel vindt u de juiste vloer- en wandtegels voor uw keuken, badkamer en toiletruimte – en ook keramische buitentegels! Voor iedere woonstijl hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Heteren

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond pas in 2005, maar beide oprichters beschikken over ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter. Voor referenties ons werk kunt u terecht op onze projectenpagina. We werken voor particulieren, bedrijven (zoals hotels en restaurants) en aannemers in Heteren. We worden door onze klanten gewaardeerd om de kwaliteit die we leveren, ons vakmanschap en het vermogen om mee te denken. En daar zijn we bijzonder trots op!

Meer informatie over tegels in Heteren?

Overweegt u tegels in uw nieuwbouwhuis in Heteren? Of wilt u de keuken, badkamer of het toilet laten renoveren? Wij voorzien u graag van advies over tegels. En helpen u graag bij het vinden van de juiste stijl of soort tegel. Laat hiervoor een bericht achter op ons contactformulier. Of bel 06 50 28 88 89 voor een vrijblijvende afspraak.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!