Tegelzetter Groessen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Als sinds 1998 werkt Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar als tegelzetter in de regio Groessen. We zijn een zeer ervaren specialist in de verkoop van tegels én in het leggen van tegels en vloeren. In Elst, niet al te ver van Groessen, ligt onze tegelwinkel met een ruim aanbod aan tegels.

We staan klaar voor het betegelen van uw keuken, badkamer of toilet en we hebben voor elke ruimte in huis de passende tegel voor de stijl in kwestie. Bij alles wat we doen staan uw wensen op de eerste plaats. Wij regelen de complete verbouwing. Dus naast tegelwerk regelen we ook al uw stuk- en leidingwerk. We bieden altijd kwaliteit en we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Groessen?

In onze uitgebreide tegelwinkel in de regio Groessen, hebben we voor u tegels in alle soorten, maten en stijlen. Wat uw smaak ook is, modern of klassiek, we hebben de perfecte tegel voor u in huis. We bieden alle topmerken aan voor scherpe prijzen. Wij geven u graag advies over de best mogelijke tegel voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Groessen

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Groessen
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heij-Kinkelaar is als tegelzetbedrijf in 2005 ontstaan uit een samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters die beiden hun eigen tegelzetbedrijf hadden. Samen leveren ze de kwaliteit die u verdient.

Tegelwinkel regio Groessen

Met een groots opgezette showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een gerenommeerd netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens doen we de complete verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers met kwalitatief hoogstaand tegelwerk. Wij gaan niet voor een 6, wij gaan ten alle tijden voor een 10!

Tegels voor elke interieurstijl in Groessen

In onze tegelwinkel vindt u wandtegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Zo gaan betonlooktegels bijvoorbeeld ideaal bij een industriële woonstijl, maken we met een tijdloze visgraattegel of met mozaïektegels een luxe wellness look, en geven we met houtlook tegels alle zogenaamde natte ruimtes een warme uitstraling met een echte houtlook. We hebben de meest mooie wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet, maar ook keramische tegels voor buiten! Binnen alle sferen en stijlen bieden we u:

Meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Groessen

Ook al is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar pas in 2005 ontstaan, beide oprichters hebben al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in de regio Groessen. Op de projectpagina vindt u dan ook verschillende referenties in Groessen waar we bijzonder trots op zijn. We werken voor zowel particulieren als bedrijven zoals hotels, restaurants en aannemers. Klanten roemen ons dan ook om onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. En daar zijn we dan natuurlijk ook trots op!

Meer informatie over tegels in Groessen?

Wilt u meer weten over tegels in uw nieuwbouwhuis of voor de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u advies over tegels of hulp bij het oriënteren over stijl of soort tegel? Wij helpen u graag verder. Laat een bericht achter via het formulier op deze pagina of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!