Tegelzetter Gendt

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Al sinds 1998 is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar werkzaam als tegelzetter in Gendt. U vindt in Elst, vlakbij Heteren, onze tegelwinkel met een groot en gevarieerd assortiment aan tegels. We zijn een meer dan ervaren professional in het verkopen van tegels én het leggen van tegels en vloeren.

We zorgen voor strak tegelwerk in uw keuken, badkamer of toilet en we hebben voor elke woning en voor elke interieurstijl de juiste tegel in huis. Naast het leggen van tegels doen we ook met alle plezier de complete verbouwing van uw woning. We leveren altijd kwaliteit en we zijn pas tevreden als u dat bent. Uw wensen staan bij ons centraal!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Gendt?

In onze grote en mooie tegelwinkel in Elst, vindt u alle soorten, stijlen en maten tegels. modern, landelijk of klassiek: wij hebben uw droomtegel voor u. U vindt bij ons alle topmerken voor scherpe prijzen. We voorzien u daarnaast ook van gerenommeerd advies over de best mogelijke tegel voor uw badkamer, toiletruimte of keuken.

Tegelzetbedrijf Gendt – Voordelen

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Gendt
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heij-Kinkelaar ontstond in 2005 door een samenwerking tussen de tegelzetbedrijven van twee ervaren en bedreven tegelzetters. Samen konden ze nog meer kwaliteit leveren.

Tegelwinkel vlakbij Gendt

Met een prachtige showroom, 10 zelf getrainde tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens regelen we de volledige verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers met topkwaliteit tegelwerk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent en gaan voor niks minder dan het allerbeste.

Tegels voor iedere woonstijl in Gendt

De collectie in onze tegelwinkel staat uit wandtegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Denk aan tijdloze betonlooktegels voor een industriële woonstijl. We creëren met een tijdloze visgraattegel of met mozaïektegels daarnaast een luxe wellness uitstraling. Met houtlook tegels geven we alle zogenaamde natte ruimtes een warme uitstraling. We hebben de juiste wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet, maar ook keramische tegels voor buiten! We bieden welke woning in Gendt:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Gendt

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond dan pas in 2005, beide oprichters hebben al wel meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Gendt. Bekijk gerust de referenties over ons werk in Gendt waar we maar al te trots op zijn. We werken voor zowel particulieren als bedrijven zoals hotels, restaurants en aannemers in Gendt. We worden door klanten dan ook gewaardeerd om onze kwaliteit, vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. Iets waar we bijzonder trots op zijn!

Meer weten over Tegels in Gendt?

Meer weten over tegels in uw nieuwbouwhuis of voor de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet in Gendt? Wilt u advies over tegels of hulp bij het oriënteren over stijl of soort tegel? Wij helpen u graag. Laat een bericht achter via het formulier op deze pagina of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!