Tegelzetter Elst

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is als tegelzetter in Elst en omstreken al actief sinds 1998. Onze tegelwinkel in Elst beschikt over een grote, gevarieerde collectie tegels, en is gespecialiseerd in zowel het leveren als het leggen van vloeren en tegels.

Wij betegelen uw keuken, badkamer en toilet. We hebben voor elke ruimte en woonstijl de juiste tegel. Bij ons staan uw wensen altijd centraal. We doen niet alleen het tegelwerk, maar we dragen ook zorg voor de hele verbouwing. Dus ook het stuc- en leidingwerk. Wij gaan altijd voor kwaliteit en we zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels nodig in Elst?

In onze ruim opgezette tegelwinkel in Elst, vindt u tegels in alle maten, soorten en stijlen. Wat uw smaak ook is, van modern tot landelijk, wij hebben de juiste tegel voor u. In onze collectie vindt u alle topmerken tegen scherpe prijzen. We voorzien u graag van advies bij het vinden van de best mogelijke tegel voor uw keuken, badkamer of toiletruimte.

Tegelzetbedrijf Elst

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Elst
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 ontstaan uit de samenwerking tussen de tegelzetbedrijven van twee ervaren tegelzetters. Samen kunnen we de kwaliteit leveren die we graag willen leveren.

Tegelwinkel in Elst

Met 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van stukadoors, elektriciens en loodgieters verzorgen we niet alleen kwalitatief hoogstaand tegelwerk, maar regelen we de hele verbouwing van uw keuken, badkamer, toilet en woonkamer. Wij nemen nooit genoegen met een 6 en gaan voor niets minder dan een 10!

Tegels voor iedere woonstijl in Elst

In onze tegelwinkel in Elst vindt u alle soorten, maten en kleuren wandtegels en vloertegels. Zoals betonlooktegels die perfect passen bij een industriële woonstijl. Tijdloze visgraattegels en mozaïektegels om een luxe wellness ervaring mee te creëren. En houtlook tegels waarmee we ook de natte ruimtes van de warme uitstraling van echt hout kunnen voorzien. Bij ons vindt u de juiste wand- en vloertegels voor uw keuken, badkamer en toiletruimte, maar ook keramische tegels voor buiten! Voor alle sferen en woonstijlen hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Elst

Ondanks dat Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar pas in 2005 is ontstaan, beschikken beide oprichters over meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter. Op onze projectenpagina vindt u verschillende referenties van klanten waar we trots op zijn. Onze services zijn beschikbaar voor particulieren en aannemers in Elst, maar ook voor bedrijven zoals hotels en restaurants. Onze klanten waarderen ons om onze kwaliteit, vakmanschap en het vermogen om mee te denken. En daar zijn we bijzonder trots op!

Meer weten over over tegels in Elst?

Wilt u meer weten over het laten zetten van tegels in uw nieuwbouwhuis in Elst of voor de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? En wilt u advies over tegels of hulp bij het vinden van de juiste stijl of soort tegel? We zijn u graag van dienst. Laat gerust een bericht achter op het contactformulier op deze pagina. Of bel ons voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!