Tegelzetter Duiven

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar werkt al sinds 1998 als tegelzetter in Duiven en omgeving. We zijn een gerenommeerde expert in het verkopen van tegels én het leggen van tegels en vloeren. In Elst, in de buurt van Duiven, vindt u onze tegelwinkel met een enorm breed assortiment aan tegels.

We betegelen uw keuken, badkamer of toilet en we bieden voor elke ruimte in huis de juiste tegel voor de juiste stijl. Bij alles wat we doen stellen uw wensen altijd voorop. Wij verzorgen uw gehele verbouwing, dus naast tegelwerk staan we ook klaar voor stuk- en leidingwerk. We leveren altijd kwaliteit en we zijn pas tevreden als u dat bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Duiven?

In onze groots opgezette tegelwinkel in de buurt van Duiven, hebben we voor u tegels in alle soorten, maten en stijlen. Wat uw voorkeur ook is, van modern tot klassiek, we hebben de perfecte tegel voor u. Wij bieden alle goede merken aan voor uitstekende prijzen. Wij geven u graag advies over de best mogelijke tegel voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Duiven – Voordelen

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Duiven
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heij-Kinkelaar is een tegelzetbedrijf dat in 2005 ontstond uit een samenwerking tussen twee erg ervaren tegelzetters die elk hun eigen tegelzetbedrijf hadden. Samen leveren ze de kwaliteit die ze ambiëren.

Tegelwinkel vlakbij Duiven

Met een eigen showroom, 10 zelf getrainde tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens regelen we de complete verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers met kwalitatief hoogstaand tegelwerk. Wij gaan niet voor een 6 maar altijd voor een 10 en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels voor elke woonstijl in Duiven

We hebben in onze tegelwinkel wandtegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Zo passen betonlooktegels bijvoorbeeld uitstekend bij een industriële woonstijl, creëren we met een tijdloze visgraattegel of met mozaïektegels een luxe wellness uitstraling en geven we met houtlook tegels alle zogenaamde natte ruimtes een warme uitstraling van echt hout. We hebben de goede wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet, maar ook keramische tegels voor buiten! Voor alle sferen en stijlen voorzien we u van:

Meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Duiven

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is dan misschien pas in 2005 ontstaan, beide oprichters hebben al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Duiven. Op de projectpagina vindt u diverse referenties in Duiven waar we enorm fier op zijn. We werken voor zowel particulieren als bedrijven zoals hotels, restaurants en aannemers. Klanten waarderen ons dan ook om onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. En daar zijn we uiteraard trots op!

Meer weten over tegels in Duiven?

Wilt u meer informatie over tegels in uw nieuwbouwhuis of voor de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u advies over tegels of hulp bij het oriënteren over stijl of soort tegel? Wij helpen u graag. Laat een bericht achter via het formulier op deze pagina of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!