Tegelzetter Dieren

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Op zoek naar een goede tegelzetter in Dieren? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is al sinds 1998 dé tegelzetter voor de gemeente Dieren en omgeving. Wij verkopen en leggen tegels en tegelvloeren. Wij leveren onze tegels vanuit onze tegelwinkel die zich bevindt in Elst, niet ver van Dieren. Daar beschikken wij over een zeer ruime collectie topkwaliteit tegels.

Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van keukens en sanitairruimtes en leveren daarbij altijd de beste passende tegels in de gewenste stijl. Daar kunnen we ook over adviseren. In ons werk als tegelzetbedrijf in Dieren, hebben wij de klantwensen altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje staan. Naast het leveren van de beste kwaliteit tegelwerk, is het ook mogelijk dat wij stuc- en leidingwerk voor u uitvoeren, of zelfs een complete verbouwing voor u uitvoeren. Kwaliteit leveren is wat wij doen!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegelwerk in Dieren

In onze tegelwinkel hebben wij tegels in de meeste uiteenlopende soorten, maten en stijlen. De winkel bevindt zich op plusminus 15 minuten rijden van Dieren. Welke stijl tegels zoekt u? Modern of klassiek? De stijl tegels die u zoekt hebben we gegarandeerd voor u in huis. Dat zijn allemaal topmerken tegen topprijzen! Advies nodig voor uw badkamer,- toilet- of keukentegels? Vraag ons gerust!

Tegelzetbedrijf Dieren

  • Tegelhandel met zeer ruim assortiment
  • Vakbekwame, zelfopgeleide tegelzetters
  • Ook voor complete verbouwingen
  • Vijfsterren afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Dieren
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Ons tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 het resultaat geworden van een samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters met elk een gerenommeerd tegelzetbedrijf. Gezamenlijk kunnen zij altijd de kwaliteit bieden die ze graag willen leveren.

Tegelhandel bij Dieren

Onze tegelwinkel nabij Dieren heeft , 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk loodgieters, stukadoors en elektriciens. Samen verzorgen wij verbouwingen van badkamers, keukens, toiletruimtes en woonkamers, inclusief topkwaliteit tegelwerk. Wij gaan altijd voor een 10!

Topkwaliteit tegels in Dieren

Wij beschikken in onze tegelwinkel over een zeer ruim aanbod wandtegels en vloertegels voor vele toepassingen. Betonlooktegels voor een industriële uitstraling? Wij hebben ze! Tijdloze visgraattegels of mozaïektegels voor wellness in uw eigen huis? U vindt ze bij ons! Houtlook tegels voor de sfeer van echt hout in uw badkamer? Wij kunnen het leveren! Of wilt u uw terras opfleuren met keramische tegels? Kom gerust langs! Dit zijn de tegels die wij allemaal hebben:

Tegelzetter in Dieren? Heij-Kinkelaar al 25 jaar!

De beide oprichters van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar besloten hun 25 jaar ervaring in de tegelbranche te combineren in de regio Dieren. Bekijk bijvoorbeeld de referenties op onze projectenpagina van particulieren, horecabedrijven en aannemers. De rode draad is onze veelzijdigheid, kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen tot meedenken. Dat maakt ons uniek en vooral ook: trots!

Contact met onze tegelhandel

Wilt u graag meer weten over tegels voor uw woning of bedrijf in Dieren? Kunnen wij u helpen met de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u tegeladvies of hulp bij het oriënteren rond de stijl of soort tegels? Wij staan graag voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op 06 50 28 88 89.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!