Tegelzetter Bemmel

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in Bemmel al sinds 1998 actief als tegelzetter. Daarnaast hebben we een eigen tegelwinkel in Elst. U kunt dan ook voor de mooiste tegels, voor zowel vloeren als wanden, en voor een ervaren tegelzetter bij ons terecht.

In onze collectie vindt u sfeervolle tegels voor uw keuken, badkamer, toilet en woonkamer. En ook keramische tegels voor buiten. Behalve het tegelwerk zelf, verzorgen we ook de rest van uw verbouwing zoals leidingwerk en stucen voor u. Uw wensen staan altijd centraal en u kunt erop vertrouwen dat we nooit voor een zes gaan, maar altijd voor een 10!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Bemmel?

U vindt geschikte tegels voor elke ruimte en woonstijl in onze ruim opgezette tegelwinkel in Elst. We hebben namelijk tegels in alle kleuren en maten. En bieden topmerken aan tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u graag een badkamer, keuken of toilet in een moderne of klassieke woonstijl? We adviseren u graag bij het vinden van de juiste tegel.

Voordelen tegelzetbedrijf Bemmel

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Bemmel
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond in 2005 toen twee ervaren tegelzetters besloten om hun tegelzetbedrijven te fuseren om nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

Tegelwinkel in de buurt van Bemmel

Ons team beschikt over 10 zelf opgeleide tegelzetters, aangevuld met een betrouwbaar netwerk van stukadoors, elektriciens en loodgieters. Samen nemen wij de hele verbouwing van uw badkamer, keuken en toiletruimte voor onze rekening!

Tegels voor iedere woonstijl in Bemmel

Kom langs in onze tegelwinkel en vind wand- en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Zoals visgraattegels voor een stijlvolle, tijdloze uitstraling, mozaïektegels voor een luxe wellness ervaring en betonlooktegels voor een industrieel interieur. Ook houtlook tegels, met de kenmerkende warme uitstraling van echt hout zijn aanwezig. Perfect om de zogenaamde natte ruimtes van een realistische houtlook vloer te voorzien. Wij hebben gegarandeerd de juiste wand- en vloertegels voor u in huis. Voor alle stijlen en sferen hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Bemmel

Hoewel Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar pas in 2005 is opgericht, beschikken beide oprichters over meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter. We zetten niet alleen tegels voor particulieren en aannemers. Maar ook voor bedrijven als hotels en restaurants. Benieuwd naar ons werk? Op onze projectpagina vindt u referenties van werk bij onze klanten. Ze zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om met ze mee te denken. En dat maakt ons bijzonder trots!

Meer weten over tegels in Bemmel?

Graag de mooiste tegels in uw nieuwbouwhuis in Bemmel laten zetten? Voor een strakke, hygiënische vloer in de woonkamer? Of de renovatie van uw keuken, toilet of badkamer? Wij zijn dé tegelexpert en helpen u graag bij het vinden van de juiste tegel of stijl. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Of pak de telefoon en bel ons op 06 50 28 88 89 voor een vrijblijvende afspraak.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!