Tegelzetbedrijf Driel

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Professioneel Tegelzetbedrijf in Driel

De mooiste vloer krijgt u als u een fraaie tegel uitkiest en deze laat leggen door een vakman. Het leggen van een badkamervloer vereist namelijk kennis en kunde. Een tegelvloer moet goed aansluiten op de wand en op de afwatering. Als dat niet het geval is kan uw badkamer overstromen. Er komt dus meer bij kijken dan u denkt! Heeft u al een mooie tegel op het oog voor uw woning, bijvoorbeeld in Driel? Kom dan eens langs bij ons, voor de mooiste tegels voor uw woning in Driel.

Ons Tegelzetbedrijf komt naar u toe in Driel

Natuurlijk hoeft u niet zelf uw vloertegels naar Driel te brengen. Na aankoop zorgen wij ervoor dat uw tegels naar de juiste bestemming worden vervoerd en worden geplaatst. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het doen van uw aankoop in onze showroom.

Tegelzetbedrijf Driel

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Tegels voor op de wand

Naast vloertegels hebben wij ook een uitgebreid assortiment tegels voor op de wand. Hier kunt u naar hartenlust mee experimenteren. Sommige wandtegels zijn namelijk ook geschikt voor het plaatsen op de vloer en andersom. Dat geldt ook voor mozaïektegels. Onze creatieve adviseurs kunnen u op nieuwe ideeën brengen. Daarom is een bezoek aan onze showroom zeker aan te raden als u nog niet zeker weet wat u wilt. Door de tegels in het echt te bekijken en te vergelijken, komt u het makkelijkst tot een keuze. Wij helpen u graag met het creëren van uw droombadkamer bij u thuis. Tevens kunt u bij ons terecht voor terrastegels. Met tientallen jaren ervaring in de vloeren en tegels kunnen wij u zeker goed adviseren. Bel ons en maak een afspraak, zodat u op uw gemak rond kunt kijken en uw nieuwe tegels uit kunt zoeken met een van onze medewerkers.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)