Tegels Arnhem laten leggen

Als u op zoek bent naar tegels Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u tegels laat leggen, dan wilt u dit laten doen door iemand met veel ervaring. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar plaatst al tegels sinds 1998. Wij hebben tegels in alle soorten en maten, bijvoorbeeld tegels van natuursteen, keramische tegels of mozaïektegels. Welke tegel u het beste kunt kiezen hangt af van de ruimte waar u de tegels wilt laten leggen en uw persoonlijke smaak. In onze showroom kunt u een kijkje nemen naar de tegels die wij aanbieden. Mocht u in onze showroom geen tegel vinden die u wilt, dan kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Uiteindelijk vinden we voor iedereen wel een geschikte tegel. Wij hebben al erg veel mensen geholpen door het plaatsen van tegels. Bij ons bent u er dan ook zeker van dat wij vakkundig te werk gaan.

Waarom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar?

✓ Persoonlijke service

✓ Professionals

✓ Kwaliteit

✓ Scherpe prijzen

✓ Showroom

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Tegels Arnhem en meer

Wij zijn gespecialiseerd in tegels Arnhem, maar dit is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor al uw stukadoorswerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Spachtelputz sierpleisters plaatsen. Dit is een bekende sierpleister en deze is erg gemakkelijk schoon te maken. Ook voor andere kleine verbouwingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het verlagen van uw plafond of het inkorten van uw deuren.

Voor het leveren en plaatsen van vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u 5 jaar garantie bieden op de vloerverwarming systemen. Op de vloerverwarmingsstang kunnen wij u 50 jaar garantie bieden. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland. Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er altijd zeker van dat u precies krijgt wat u wilt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via onze site.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)