Tegels aanschaffen in Apeldoorn

De mooiste producten vlakbij Apeldoorn aanschaffen

Heeft u de laatste tijd gezocht naar mooie tegels voor uw nieuwe badkamer? De kans is groot dat u online tegels voorbij hebt zien komen. Deze tegels zijn nèt even anders dan andere, doorsnee tegels. Dat verklaart de populariteit van deze producten, en gelukkig kunt u deze tegels nu ook bij ons aanschaffen. Zoals u van ons gewend bent koopt u tegels tegen een schappelijke prijs. Bovendien zijn wij goed bereikbaar. Als u producten in Apeldoorn en omstreken wilt aanschaffen, is het zeer de moeite waard om naar onze showroom in Elst te komen.

Producten in Apeldoorn laten afleveren

Als u besluit onze producten in Apeldoorn te laten afleveren, kunt u erop vertrouwen dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt. Wij begeleiden u graag van advies naar aankoop, naar aflevering en verzorgen ook de plaatsing van uw tegels. Wij geven u graag persoonlijk advies op basis van uw woning en uw wensen. Naast tegels voor in het huis leveren wij ook een groot assortiment tegels voor om het huis. Zo kunt u uw terras ook opknappen met een van onze mooie opties voor buiten. Onze terrastegels gaan jaren mee en zijn goed schoon te houden, voor een stralende tuin in elk seizoen.

Houtlook tegels aanschaffen in Apeldoorn

Badkamer tegels betonlook grijs
Vloerverwarming begane grond
Betonlook badkamer tegels grijs
Vloertegel marmer voor woonkamer

Grote of gecompliceerde klussen

Veel klanten komen in eerste instantie voor een mooie tegel, maar na een eerste kennismaking blijkt dat ze meer advies nodig hebben voor hun verbouwing. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een totale verbouwing van uw badkamer realiseren en u helpen bij het aanleggen van vloerverwarming, een cementdekvloer én vloertegels. De ondergrond van uw badkamer is daarmee compleet afgewerkt en kan nog jaren mee. Maak een afspraak voor een adviesgesprek, of bel ons. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)