Spachtelputz

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Spachtelputz

Spachtelputz, ook wel sierpleister, is een kunststof gebonden pleister voor muren en wanden. Het bestaat voor 80% uit witte, gebroken, marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel (lijm).

Spachtelputz toepassen

Voordat de spachtelputz wordt aangebracht, worden de wanden eerst voorgestreken. Dit voorstrijkmiddel dringt diep door in de porien van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister. Het kan worden aangebracht in diktes van 1 tot 4 millimeter, maar meest gangbaar is toch wel 1,2 tot 1,5 mm.

Spachtelputz kan worden aangebracht in elke gewenste kleur, maar de meest gebruikte kleuren zijn echter wit en extra wit (voor kleur echtheid op oudere wanden). Spachtelputz, of sierpleister, is door en door gekleurd. Als er een kleine beschadiging optreedt is er niet meteen een verfbeurt nodig.

Spachtelputz

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Onderhoud spachtelputz

Spachtelputz is overschilderbaar en schoon te maken met alle soorten schoonmaak en reinigingsmiddelen. Daarmee is spachtelputz, of sierpleister, zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u meer weten over spachtelputz? Maak gerust een afspraak!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)