PVC Arnhem

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

PVC Arnhem

Zoekt u naar PVC in Arnhem, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar aan het juiste adres. Als u vloeren wilt aanschaffen, dan wilt u dit laten doen bij een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar verkoopt en plaatst al jarenlang PVC vloeren.

PVC is een populaire vloerbedekking. Deze vloeren hebben hebben een lange levensduur, zijn slijtvast en makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren ook vochtwerend en werken geluiddempend. De vloeren uit Arnhem zijn in verschillende kleuren en soorten beschikbaar.

PVC en meer in Arnhem

Naast het verkopen van PVC vloeren verkopen wij ook tegels. Zo verkopen wij houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels en mozaïektegels.

Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in te zetten voor kleine klussen, zoals de verbouwing van uw badkamer of toilet.

Stucwerk en spuitwerk behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk (het populairst) of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

PVC Arnhem

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Vloerverwarming

Erg prettig is dat het bij PCV mogelijk is om vloerverwarming te laten leggen. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar biedt deze mogelijkheid ook aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 15% lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Mede door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland, kan er een garantie van 5 jaar worden geboden op de vloerverwarming-systemen. De vloerverwarmingslang heeft zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking zijn.

Meer informatie of advies nodig over PVC Arnhem? Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op onze website.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)