Het laten leggen van tegels Duiven

Wij van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar leggen al tegels sinds 1998, wij hebben daarom een hoop ervaring opgedaan in de branche. We worden daarom gezien als een betrouwbare partner als het gaat om tegels Duiven leggen. Buiten dat is het bij ons ook mogelijk om tegels te kopen. Wij hebben voor iedereen wel de juiste tegel, bij ons weet u zeker dat u kwaliteit koopt.

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten tegels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keramische tegels en tegels van natuursteen. Mocht u op zoek zijn naar mozaïektegels, dan vindt u bij ons gegarandeerd de juiste tegels. Wij hebben een erg mooi assortiment met voldoende variatie, voor iedereen is er wel de juiste tegel te vinden. Echter zijn wij niet alleen voor het aanbieden en leggen van tegels. Wij doen namelijk ook stukadoorswerk, zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen van Spachtelputz pleisters. Deze pleisters zijn er in verschillende vormen en kleuren, deze zijn erg makkelijk op het gebied van onderhoud.

Waarom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar?

✓ Persoonlijke service

✓ Professionals

✓ Kwaliteit

✓ Scherpe prijzen

✓ Showroom

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

MEER DAN ALLEEN TEGELS DUIVEN

Het aanbieden en het zetten van tegels Duiven, dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. Hierboven gaven wij al aan dat wij aan stukadoorswerk doen. Wij bieden echter nog veel meer aan. Zo kunnen wij uw badkamer en toilet verbouwen. Doordat wij een samenwerking hebben met Plieger Nederland, kunnen wij u hoge kwaliteit sanitair aanbieden. Omdat wij erg veel kennis hebben in verschillende gebieden, kunnen wij alle taken uitvoeren als het gaat om het verbouwen van uw badkamer. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld geen stukadoor en elektricien in te huren. Het plaatsen van een vloerverarming behoort ook tot de mogelijkheden.

Mocht u vragen hebben, dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Als u zich afvraagt of wij een bepaalde klus voor u kunnen doen, dan kunt u dit natuurlijk aan ons vragen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)