De mooiste vloertegels kopen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Een nieuw huis kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Ongetwijfeld heeft u veel opties bekeken en bent u uiteindelijk voor uw droomwoning gegaan. Het is dan goed om net dat beetje extra uit te geven om te zorgen dat u vele jaren plezier zult hebben van een huis met interieur dat helemaal aansluit bij uw wensen. Kies bijvoorbeeld eens voor mooie tegels op de vloer. U kunt tegenwoordig zelfs tegels kopen met een echt houtlook! Dit ziet er uit als een houten vloer, maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Met tegels kunt u gemakkelijk en snel alles weer helemaal schoon krijgen. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment die u in de showroom kunt bekijken. Vloertegels kopen is dus heel makkelijk en zeker niet te duur.

Vloertegels kopen voor een uitstekende prijs

Het kopen van vloertegels doet u door bij ons de tegels uit te kiezen die goed bij u passen. Kijk hierbij vooral ook even naar de verschillende soorten tegels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mozaiktegels, keramische tegels of vloertegels van natuursteen. Natuurstenen tegels hebben een prachtige klassieke uitstraling en passen goed in zowel een moderne woning als in een wat ouder huis. Het is goed om eerst wat advies te vragen over vloertegels kopen.

De mooiste vloertegels kopen

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Laat onze adviseurs u helpen!

Wij kunnen u niet alleen helpen bij het kiezen van de juiste tegels, het is ook mogelijk om door ons de vloerverwarming te laten installeren. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld de tegels met een mooie houtlook, is het mogelijk om de vloerverwarming eronder aan te laten leggen. Dit ziet er niet alleen veel mooier uit, maar het is ook praktischer omdat de warmte goed wordt verdeeld. Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)