Badkamertegels plaatsen Nijmegen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Snel en gemakkelijk badkamertegels plaatsen in Nijmegen

Het uitkiezen van de badkamertegels voor de verbouwing is natuurlijk heel belangrijk. Het is echter ook van belang dat u kijkt hoe de tegels geplaatst moeten worden. Dat is nog niet zo makkelijk als de meeste mensen denken. U kiest badkamertegels voor de vloer en voor de muren. Het is aan u hoe groot de tegels moeten zijn. Op de vloer wordt meestal gebruik gemaakt van een wat grotere tegel en op de muur kan een mooi patroon worden aangebracht, of u kunt kiezen voor langwerpige tegels. Wij leggen de tegels die u mooi vindt, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Wilt u badkamertegels plaatsen in Nijmegen? Dan zit u bij ons op het goede adres.

Informatie over badkamertegels plaatsen

Badkamertegels plaatsen in NIjmegen kan snel worden geregeld. Ook de bijkomende zaken zoals een vloerverwarming zijn bij ons geen enkel probleem. Het is goed om de badkamer op temperatuur te houden door de toevoeging van vloerverwarming onder de tegels. Dit kan op een staalmat gemonteerd worden, of worden ingefreesd. De verwarming is op deze manier ook mooi weggewerkt onder de nieuwe badkamertegels. Ook eventueel loodgieterswerk kan door ons gemakkelijk en snel worden aangepakt.

Badkamertegels plaatsen Nijmegen

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Bekijk de showroom!

Voordat de werkzaamheden beginnen, moet u natuurlijk goed kunnen bekijken welke tegels u het mooiste vindt. U kunt in onze showroom snel een keuze maken, omdat u de verschillende tegels kunt bekijken. Hier ziet u ook opstellingen, zodat u zelf inspiratie op kunt doen voor een mooie badkamer. U kunt bij ons doordeweeks op afspraak langskomen en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur. Laat ons dus uw badkamertegels plaatsen, zodat u altijd de beste kwaliteit in huis haalt. Wij hebben vele jaren ervaring met het plaatsen van de tegels. Ook kunt u al uw vragen over het vernieuwen van de badkamer aan ons stellen, wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)