Badkamer Elst

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Badkamer vernieuwen in Elst

Is het tijd om uw badkamer te vernieuwen in Elst? Bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor mooi en betaalbaar sanitair van Plieger. Daarnaast is het verbouwen van uw toilet of badkamer voor ons geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer. Ontzorgen van u als klant, vinden wij erg belangrijk.

Tegel showroom in Elst: badkamer inspiratie en vakkundig advies

In onze showroom in Elst kunt u ons uitgebreide assortiment aan badkamer wandtegels en vloertegels bekijken en direct vrijblijvend vakkundig advies inwinnen. Of u nu kiest voor houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels of mozaïektegels, wij helpen u graag aan de juiste badkamertegels.

Uiteraard kunnen wij ook de tegels komen zetten in uw badkamer. Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in te zetten voor kleine verbouwingen, zoals het aanbrengen van een dekvloer van cement. Het stucen van muren in de badkamer behoort ook tot onze mogelijkheden, van glad pleisterwerk t0t gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Badkamer Elst

badkamer Elst kopen, verbouwen of renoveren

badkamer showroom sanitair winkel in Elst

moderne badkamer kopen Elst showroom

Badkamer Elst met vrijstaand bad en visgraat muurtegels

Vloerverwarming in uw badkamer laten aanleggen

Naast badkamer wandtegels en badkamer vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw badkamer en de tegels voelen comfortabel aan wanneer u op blote voeten loopt. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming in uw badkamer zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)