Badkamer Elst

Badkamer vernieuwen in Elst

Is het tijd om uw badkamer te vernieuwen in Elst? Bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor mooi en betaalbaar sanitair van Plieger. Daarnaast is het verbouwen van uw toilet of badkamer voor ons geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer. Ontzorgen van u als klant, vinden wij erg belangrijk.

Badkamer Elst en meer

Naast het verkopen van badkamers in Elst verkopen wij ook tegels voor binnen en buiten het huis. Zo verkopen wij houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels en mozaïektegels. U kunt de tegels ook door ons laten zetten. Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in te zetten voor kleine verbouwingen, zoals het aanbrengen van een dekvloer van cement. Het stucen van muren behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)