VTWonen Westervoort

Mooi wonen met Vtwonen artikelen in Westervoort

Onze klanten in Westervoort weten ons vaak te vinden vanwege ons assortiment Vtwonen producten. De tegels van dit merk verschijnen steeds vaker in badkamers omdat ze een creatieve en originele uitstraling geven. Wij zijn dan ook blij dat wij de tegels en andere artikelen van Vtwonen in ons aanbod hebben kunnen opnemen. Benieuwd naar deze mooie, kwalitatief hoogwaardige tegels? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Elst! U bent binnen enkele minuten bij ons en ons Vtwonen assortiment, vanuit Westervoort.

Vtwonen producten in Westervoort laten bezorgen

Wellicht vraagt u zich af hoe u na de vondst van uw tegels, deze moet meenemen. Geen zorgen: wij kunnen uw vtwonen tegels in Westervoort afleveren en zelfs voor u zetten. Dat wordt altijd gedaan door een van onze erkende tegelzetters. Of u nu kiest voor een mozaïektegel of een grote tegel van natuursteen, wij regelen dat uw aankoop strak op muur en vloer komt te liggen. Het spreekt vanzelf dat het aanbrengen van een verloop in uw badkamer of het afwerken van uw vloer, voor onze tegelzetters geen probleem is. Zij stemmen tijdens de verbouwing met u af en overleggen als dat nodig is.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Complete verbouwing

Sommige klanten pakken hun hele badkamer aan en komen bij ons voor tegels, een dekvloer én vloerverwarming. Deze elementen vormen samen de perfecte basis voor een comfortabele badkamer in huis. Als u van plan bent uw badkamer te renoveren kunt u zeker bij ons aankloppen voor advies en montage van alle onderdelen. Omdat wij al tientallen jaren in het vak zitten hebben we veel ervaring met allerlei soorten badkamers en renovaties. Daarvoor gebruiken we de modernste technieken, zodat u zo snel mogelijk na de verbouwing uw badkamer kunt gebruiken. Meer weten over al onze diensten en producten? Bel ons of kom langs!

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)