VTWonen Elst

De mooiste artikelen van Vtwonen in Elst aanschaffen

In Elst vindt u onze uitgebreide showroom, waar u tegels van diverse merken tegenkomt. Daaronder valt ook het merk Vtwonen in Elst. In Elst komen steeds meer mensen die specifiek vragen naar deze tegels. Als u van plan bent nieuwe tegels te laten plaatsen in uw badkamer, is de kans groot dat deze tegels ook bij u in de smaak vallen. Benieuwd naar deze tegels van Vtwonen? In Elst vindt u de meest uiteenlopende soorten en maten, van mozaïektegeltjes tot natuursteen voor vloer of wand. Uw badkamer krijgt een geheel nieuwe, moderne uitstraling met één van onze mooie opties.

Tegels van Vtwonen vanuit Elst meenemen of laten bezorgen?

Bent u in de gelegenheid uw tegels zelf mee te nemen en te plaatsen? Dat is mooi! Maar als u liever uw tegels van Vtwonen vanuit Elst naar uw woonplaats laat rijden, kan dat ook. Bovendien plaatsen wij uw vloertegels ook graag, voor een perfecte afwerking. Het zetten van tegels vergt altijd enige ervaring. Na tientallen jaren in de tegels te werken, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij wel beschikken over die ervaring. Dat geldt natuurlijk voor al onze tegelzetters, maar ook voor onze adviseurs. Bent u al een eind met het ontwerp van uw badkamer maar mist de laatste tegel nog? Kom deze dan vandaag nog aanschaffen in onze showroom.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Dekvloeren en vloerverwarming

Naast tegels bieden wij ook een stevige ondergrond voor uw badkamer. Deze kan in de vorm van een cementdekvloer worden gelegd. Daaronder kunt u ook vloerverwarming laten aanleggen. Dat bespaart energie en ruimte, omdat u geen radiator meer nodig heeft. Bovendien geeft een badkamer zonder zichtbare verwarming een extra strakke aanblik. Kies daarom voor een complete renovatie. Wij helpen u graag deze te realiseren, voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)