VTWonen Doetinchem

Interieurartikelen van Vtwonen in Doetinchem laten plaatsen

Bent u ook op de leuke interieurartikelen van Vtwonen gestuit? Natuurlijk wilt u ook zo’n leuke tegel aan de wand. Die kunt u onder andere bij ons aanschaffen, voor een aantrekkelijke prijs. De zelfstandige klusser kan de tegels natuurlijk zelf plaatsen, maar wij kunnen op uw verzoek ook de tegels zetten. Steeds meer klanten uit de regio weten onze showroom in Elst te vinden. Vtwonen artikelen in Doetinchem, Arnhem of zelfs Apeldoorn plaatsen, is voor ons geen enkel probleem. Kom langs in de showroom om onze artikelen te bekijken en plaats uw bestelling dezelfde dag nog. Wij stemmen dan met u af wanneer wij uw tegels afleveren en eventueel ook zetten. Met onze ervaren monteurs heeft u binnen een mum van tijd een prachtige badkamer tot uw beschikking.

Inspiratie opdoen met Vtwonen producten in Doetinchem

Liever eerst thuis kijken voor u naar onze showroom komt? Dat kan natuurlijk ook! Online kunt u al onze producten bekijken en alvast inspiratie opdoen. Zo bekijkt u eenvoudig alle Vtwonen tegels vanuit Doetinchem of een andere plaats in de buurt. Als u in de gelegenheid bent bij ons langs te komen, kunt u direct de juiste tegels bekijken.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Eenvoudig interieuraankopen doen via het internet

Met behulp van online winkelen is het steeds eenvoudiger vanuit huis aankopen te doen. Dat geldt ook voor de mooie Vtwonen producten die wij in ons assortiment hebben. Veel mensen uit Midden-Nederland vragen naar Vtwonen interieurartikelen. Daarom hebben wij deze sinds kort in ons assortiment en plaatsen wij regelmatig deze tegels bij klanten in de buurt. Interesse? Neem contact op via deze website of kom langs bij onze showroom in Elst. Een van onze adviseurs helpt u graag bij het maken van een keuze, waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)