VTWonen badkamertegels

Hier vindt u mooie vtwonen badkamertegels

Als u uw badkamer binnenkort wilt gaan betegelen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u voor een heel goede prijs, heel mooie vtwonen badkamertegels kopen. Deze tegels kent u waarschijnlijk van het bijbehorende magazine en doordat deze tegels in veel klusprogramma’s worden gebruikt. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze tegels zorgen voor een prachtige look in uw badkamer en bovendien koopt u deze sfeervolle tegels voor een heel lage prijs in. Wij nodigen u uit om ons assortiment een keer te komen bekijken. Wij garanderen u dat wij een wereld aan mogelijkheden beschikbaar hebben.

U kunt onze vtwonen badkamertegels via het internet bestellen

Als u op zoek bent naar mooie vtwonen badkamertegels dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij zorgen er altijd voor dat u mooie tegels bij ons kunt kopen. U kunt deze badkamertegeltjes kopen via onze site. Dat houdt in dat u dus gewoon vanuit uw luie stoel een bestelling kunt plaatsen. Wij doen er vervolgens alles aan om uw order zo snel mogelijk te verwerken. Kijk daarom even in ons aanbod welke tegels u het meest aanspreken en bestel deze daarna vandaag nog. Doorgaans kunnen wij uw bestelling al op heel korte termijn leveren.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Onze mensen komen de tegels graag voor u leggen

Als u zelf nog nooit tegels heb gelegd, willen wij u graag wijzen op de mogelijkheid dat wij ook de mensen mee kunnen sturen om de tegelvloer aan te leggen. Zo weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt en dat u het langst van uw vloer kunt gaan genieten. U kunt meteen een afspraak met ons inplannen via onze site. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om u te voorzien van een prachtige badkamervloer. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)