Vtwonen tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Vtwonen tegels voor vloeren en wanden

Met de collectie vtwonen tegels van Heij-Kinkelaar kunt u alle mogelijke kanten op qua interieur. Vtwonen tegels staan namelijk bekend om hun grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Daarnaast zijn ze prima te gebruiken voor zowel vloeren als wanden. Dus of u nu een houtlook vloer wilt of een betonlook wand: met deze veelzijdige tegels zorgt u snel en eenvoudig voor de gewenste sfeer in uw interieur of zelfs uw tuin.

Diverse stijlen

Vtwonen tegels zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze geschikt voor zo’n beetje elk soort interieur. Bent u bijvoorbeeld meer van de klassieke stijlen? Dan zijn er meer dan genoeg houtlook tegels waar u mee uit de voeten kunt. Houdt u meer van modern en robuust? Wat dacht u dan van strakke en stoere betonlook tegels? Wilt u het wat meer chique aanpakken? Dan heeft u met marmerlook tegels van Vtwonen binnen no-time de gewenste stijl te pakken.

Voordelen vtwonen tegels

Vtwonen tegels zijn veelzijdige tegels die u zowel voor uw interieur als voor uw tuin of terras gebruikt. Door de tegels door ons te laten leggen en plaatsen, geniet u van de volgende voordelen:

  • Veel keuze qua stijlen
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Kras- en slijtvast
  • Weinig onderhoud nodig
  • Geschikt als vloer- en wandbekleding

Voor zowel binnen als buiten

Als we denken aan tegels, dan denken we vaak al snel aan tegels binnenshuis. Vtwonen tegels zijn inderdaad fantastisch als vloer- of wandbekleding voor uw woon-,slaap,- of badkamer. Maar vtwonen tegels gebruikt u ook uitstekend in uw tuin of op uw terras. Doordat vtwonen tegels weinig onderhoud nodig hebben, kras- en slijtvast zijn en eenvoudig schoon te houden zijn, zijn de tuintegels perfect om uw tuin het ultieme buitengevoel te bezorgen.

Vtwonen tegels leggen

Als u vtwonen tegels koopt, wilt u natuurlijk dat deze zo mooi mogelijk in uw huis of tuin worden gelegd. Daarom kunt u het leggen van deze tegels het beste aan vaklui overlaten. Gelukkig staat Heij-Kinkelaar gewoon voor u klaar op dit gebied. Onze ervaren vaklieden leggen en plaatsen al uw vtwonen tegels helemaal volgens uw wensen en specificaties. Zo bent u verzekerd van een prachtige vloer of wand in de door u gewenste stijl.

VT wonen vloertegels
VT wonen tegels
VT vloertegels classic vivid green
VT wonen tegels composiet

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd geworden en wilt u deze prachtige vtwonen tegels met uw eigen ogen komen bewonderen? Dan bent u meer dan welkom in onze mooie showroom in Elst. We hebben een breed assortiment aan vtwonen tegels. We geven u hierbij ook graag meteen maatwerk advies.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)